Alle brugte maskiner

Se vores udvalg af brugte maskiner

Brugte maskiner på internettet

Vi sætter dagligt brugte maskiner til salg på Internet. Klik her for at se vores brugtlager som det ser ud netop nu.

Hvad vi ikke har – det skaffer vi!

Handel med brugte maskiner er en tillidssag. Det ved vi hos Hans Holm A/S, og gennem alle årene har vi lagt vægt på at være en stabil og troværdig og sikker leverandør til landbruget – også på dette felt.

Vort motto er: Hvad vi ikke har, skaffer vi. Vi har til stadighed et lager af brugte maskiner inden for de fleste kategorier. Har vi ikke det ønskede på lager, kan vi gennem vort net af kolleger og vor viden om branchen næsten altid fremskaffe det hurtigt. Vi varetager også kommissionssalg for eksempel i forbindelse med sammenlægning af landbrug.

Fra købt som beset til fuld garanti

Hans Holm A/S’ udvalg af brugte maskiner spænder fra ploven, der købes som beset, til mejetærskeren og traktoren, der sælges med mere eller mindre udstrakt garanti.

En mejetærsker sælges i de fleste tilfælde med høstgaranti. Det betyder, at den er efterset fra top til bund med olieskift, skift af filtre, om nødvendigt udskiftning af remme etc., så landmanden er sikker på, at maskinen er klar til at bringe høsten i hus. Med i leverancen er også igangsætning i marken. Dette gælder også de brugte traktorer, hvis landmanden ikke er fortrolig med mærket.

Klargøring af brugt maskine i værkstedet. Omfattende tjeklister sikrer, at fagpersonalet afleverer en maskine, der svarer til kundens forventninger
og det, der er aftalt.